Nieuws

Op zondag 24 maart speelt onze eerste ploeg tegen Olve om 15u00. Ter gelegenheid van de enige echte Antwerpse derby Ik Dien Heren 1 - Olve Heren 1 organiseren we een heerlijk gezellige Derby Lunch.

PRAKTISCH
- Zondag 24 maart vanaf 12u30
- Menu gebracht door meesterkok Ronald en met bediening aan tafel,
- Prijs: 40 euro per persoon - drank apart af te rekenen,
- Plaatsen beperkt tot 70 personen - frist come first serve. 10 tafels van telkens 7 personen. (Tafels democratisch verdeeld onder Ikdien & Olve)

MENU
Voorgerecht: Vitello Tonnato
Hoofdgerecht: Vol-au-Vent met frietjes
Nagerecht; Gebakje van Manus met koffie

INSCHRIJVEN
Inschrijven doe je via dit formulier.

Tot dan,
Met vriendelijke groeten,

Kon. Ik Dien Fc.

Vanaf 15 maart 2024 kan u via onze website het aanvraagformulier invullen om lid te worden van de club. 

De inschrijving bij de club is pas definitief als deze BEVESTIGD wordt door de club.

Gelieve de club en het (jeugd) bestuur NIET persoonlijk te contacteren in verband met inschrijvingen. 

Het aantal plaatsen bij onze jeugdploegen is beperkt door de beschikbaarheid van velden en trainers.

Voor de jongste leeftijdscategorieën U5-U6-U7 ( 2018-2020 ) zijn er nog voldoende plaatsen vrij.

Voor spelers geboren tussen 2012 en 2020 organiseren we een proeftraining op zondag 28 april. 

Inschrijven voor deze proeftraining is mogelijk vanaf 15 maart via de link op onze homepage. Alle informatie over de proeftraining vindt u ook via deze link. 

Voor spelers geboren in 2011 of eerder is er geen proeftraining voorzien , zij vullen gewoon de aanvraag om lid te worden in en zullen persoonlijk gecontacteerd worden om kennis te maken met de club.

Beste Ik Diener,

Noteer alvast 22.06.2024 in jullie agenda voor de 4de editie van de MS Cup.

We beginnen er aan om 16u00. De affiche oogt weer fraai met een match van talrijke BV's tegen MS patiënten en onderlinge matchen tussen oude voetbalvedetten van RAFC, Beerschot, KV Mechelen en K. Berchem Sport .

Foodtrucks voor de hongerigen, buitenbar voor de dorstigen en EK match België vs Roemenie op groot scherm.

Deze activiteit staat volledig in het kader van ons Goede Doel Move-to-Sport, dat MS patienten ertoe aanzet om ondanks hun ziekte een actief en sportief leven te leiden.

Steunkaarten vanaf maart beschikbaar op de club.

Groeten,

Kon. Ik Dien FC

Zelf geïnteresseerd om referee te worden en wedstrijden te leiden? Volg dan binnenkort de opleiding, want zonder scheidsrechters geen wedstrijden! #norefnogame #refinoneday

https://www.voetbalvlaanderen.be/word-scheidsrechter

Begin de kranten maar al van buiten te leren, websites samen te vatten en jullie geheugen opnieuw op te frissen en te trainen. 

Want de enige, echte en onvervalste Ik Dien quiz is terug op vrijdag 22 maart vanaf 20u00.

15 ploegen van telkens maximaal 6 deelnemers kunnen strijden om de titel van Slimste Mens van Ik Dien.

De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap. Inschrijven kan bij onze Ondervoorzitter en Voorzitter Evenementen en Feesten -  Erik Debruyne - op erik_debruyne@yahoo.com

Groeten,

Kon. Ik Dien FC 



Beste Ik Diener, 

Ik Dien wenst aan alle Ik Dieners een prachtig en sportief jaar. Geniet met volle teugen.

Dat kan al een eerste keer op de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 19 januari. Free drinks , snacks en Dj's maken er een fantastische avond van. Be there het gaat plezant worden.

K. Ik Dien FC

OVER ONZE CLUB

Ik Dien is een een echte, warme familieclub. Zelf ben ik oud-speler/coach, id sinds 1977 en vader van twee voetballende zonen.

Onze club huisvest spelers van families die al vier generaties lid zijn. Het bulkt van de broeder- en zusterparen. Uniek is onze meisjes drieling bij de dames 1 (eerste provinciale). Spelers blijven veelal heel hun leven bij onze club. Van mini-miniem tot veteraan en nadien ook als coach, toeschouwer, ouder of grootouder. De kantine is voor velen een tweede living. Onze eerste ploeg bestaat volledig uit spelers die uit de jeugd zijn doorgegroeid. Zopas hebben we op grote vraag ook een wandelploeg opgericht.

We tellen 819 aangesloten leden, waarvan 693 spelers verdeeld over 46 ploegen, puttende uit 34 verschillende nationaliteiten. Ik Dien telt 43 ploegen in competitie en is daarmee één van de grootste clubs in België.

Bijna 15% zijn dames en meisjes. Onze jongste speler is 4 en onze oudste actieveling (scheidsrechter) is 85 jaar.  De oudste nog actieve voetballer zag het levenslicht in 1954.

Onze voetbalclub draait exclusief op vrijwilligers, er is geen enkele betaalde voetballer onder onze leden telt en we vragen nooit aan iemand inkomgeld. Alle jeugdploegen worden begeleid door ouders, meestal ex-voetballers. Daarnaast zijn onze rangen ook goed gevuld met gediplomeerde coaches.

Wij trainen om te winnen, maar spelen voor het plezier!

Ludo Frans - Voorzitter

--
Vragen voor Team Finance: info@ikdien.be
Vragen voor Team Voetbal: fcikdien@ikdien.be
 

© website powered by Twizzit.com